1V0-642問題集、1V0-642試験合格、1V0-642参考書、1V0-642試験の教材、1V0-642学習材料

By | November 7, 2017

注意:1V0-642試験は引退し、2017年12月31日以降は提供されなくなります。
VMware VCA6-NV証明書を持っていたら、全ての難問は解決できるようになりました。
TestpassportのVMware VCA6-NV 1V0-642問題集を使用すれば、あなたは自信を得ることができて、実際の試験で経験を活かして気楽に合格します。
VMware VCA6-NV 1V0-642試験合格を助けるために迅速かつ便利なトレーニングツールを見つけることができます。
弊社のVMware VCA6-NV 1V0-642参考書は候補者のニーズを満たすために自分自身の専門の心と経験を使用しています。
高品質と高精度のVMware VCA6-NV 1V0-642試験の教材の不足について非常に明確に知っています。
弊社のVMware VCA6-NV 1V0-642学習材料は有用な試験内容を思い付くために彼らの専門知識と豊富な経験を活用します。

試験番号:1V0-642
試験名称:VMware Certified Associate 6 – Network Virtualization (VCA6-NV) v6.2 Exam
所要時間:75分
関連する証明書:VCA6-NV VCA6-NV
質問数:50
試験製品:VMware NSX 6.2
合格点:300
推奨トレーニング:VMware Network Virtualization Fundamentals 2016
検証済み:VMware NSX
試験価格:$ 125米ドル、価格の詳細
試験言語:英語
最初の利用可能なアポイントメント:2016年9月4日
書式:単一の選択肢と複数の選択肢、非プロクタード、オンライン
試験の詳細情報最終更新日:2016年9月13日

弊社のVMware VCA6-NV 1V0-642試験材料は多くのIT専門家の数年の経験の結晶で、高い価値を持っています。
弊社のVMware VCA6-NV 1V0-642受験対策はIT認定試験の準備に使用することができるだけでなく、自分のスキルを向上させるためのツールとして使えることもできます。
弊社のVMware VCA6-NV 1V0-642試験材料を勉強したら、あなたに極大な便利と快適をもたらせます。
もし、失敗したら、全額で返金を保証いたします。

VMware VCA6-NV 1V0-642試験では、VMware NSX 6.2環境を管理するための技術要件を特定し、それらの要件を満たす技術製品およびソリューションと連携させるスキルと能力について候補者をテストします。

VMware VCA6-NV 1V0-642出題範囲:

+ Section 1: Explain SDDC and Network Virtualization Concepts and Use Cases
+ Section 2: Differentiate VMware NSX Component and Services
+ Section 3: Differentiate NSX Security Benefits and Features
+ Section 4: Differentiate NSX Network Virtualization Use Cases

弊社のVMware VCA6-NV 1V0-642学習材料に非常に満足になると考えています。
弊社のVMware VCA6-NV 1V0-642勉強資料を得るための努力の最小値を支払う作ることができます。
弊社のVMware VCA6-NV 1V0-642参考書を使って、試験に合格を保証いたします。
あなたは高いVMware VCA6-NV 1V0-642勉強材料の分野で動作することができますが、同じ目的を達成するためにさまざまな方法であり、それはあなたが選択した方法によって決定しています。
最も包括的なVMware VCA6-NV 1V0-642質問と回答を提供し、あなたも多くの良いアイデアを思い付く人を作ることができます。

1.A security policy is a collection of security services of firewall rules, or both. Which security service is applied to virtual machines to ensure data security?
A. Virtual machine
B. Guest Introspection
C. Network Introspection
D. SpoofGuard
Answer: B

2.Which NSX component enforces security rules between two virtual machines that are on the same Layer 2 segment?
A. NSX Manager
B. Distributed Router
C. NSX distributed Firewall
D. NSX Controller
Answer: C

3.How do virtual networks that are natively isolated from each other provide support for overlapping IP address in a multi-tenant environment?
A. By enabling isolation without using access control lists and firewall rules.
B. By enabling isolation with the help of Active Directory (AD).
C. By employing the spanning tree protocol.
D. By implementing load balancing.
Answer: A

4.An administrator has deployed Distributed Firewall to protect their infrastructure from security threats. Due to extreme loads on the network the CPU is saturated and the memory becomes full.
In this scenario, which mode does the Distributed Firewall enter?
A. Secondary
B. Fail open
C. Proxy
D. Fail close
Answer: D

5.An administrator is working in an IT infrastructure where traditional routing methods are followed for routing network traffic. What are the three challenges for an administrator in this infrastructure? (Choose three.)
A. The use of East-West traffic is not secure within a data center.
B. North-South routing methods limit data center scalability.
C. The complexity of routing increases in a multi-tenant environment.
D. A suboptimal traffic route is used to reach destination.
E. Adding new servers to an isolated network became difficult.
Answer: A, B, E

6.Which is NOT a benefit of virtualized compute over traditional physical hardware for server deployments?
A. Cost
B. Deployment time
C. Security
D. Flexibility
Answer: C

7.What are the two operational modes available with VMware NSX balancer (Choose two.)
A. Proxy
B. Setup
C. Baseline
D. inline
Answer: A, D

8.An organization has not yet implemented network virtualization in their IT infrastructure.
What are the two common management challenges organizations meet in their day-to-day administration? (Choose two.)
A. Be susceptible to malware and virus vulnerabilities in the network
B. Update physical network manually each time a new application is deployed.
C. Spend more time in provisioning and decommissioning lab environments.
D. Manage frequently occurring network requests manually
Answer: B, C

9.Which logical networking service does NSX Edge use to change source of destination IP addresses and TCP/UDP port numbers that are found in the flow of a packet header?
A. Load balancing
B. Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP)
C. Network Address Translation (NAT)
D. VPN
Answer: C

10.An administrator wants to provide seamless connectivity between on-premises and hybrid cloud resources. In this scenario which technologies can be incorporated to provide seamless connectivity? (Choose two.)
A. VMwareNSXL2VPN
B. VMwareNSXL4-L7VPN
C. Site to Site VPN with TLS
D. Site to site VPN with IPSec
Answer: A D

11.How do virtual networks support physical infra structure Quality of Service (QoS)?
A. By receiving the help of the NSX gateway
B. By marking the packets in the encapsulated header.
C. By employing East-West traffic.
D. By restricting the access of VLANs to specific pods
Answer: B