2V0-622D認証試験、2V0-622D無料サンプル、2V0-622D試験対策、2V0-622D試験問題、2V0-622D問題集、2V0-622D勉強資料

By | November 9, 2017

VMware VCP6.5-DCV 2V0-622D認証試験を受かるかどうかが人生の重要な変化に関連することを、受験生はみんなよく知っています。
Testpassportは、あなたがVMware VCP6.5-DCV 2V0-622D試験に合格確実にするためにあなたに良いガイドを提供します。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622D勉強資料を選択し、開始したいトレーニングを選択します。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622D問題集は、あなたがこの非常に専門的な試験に直面する準備ができようにする保証するためにあなたの全体をカバーし、良質の試験情報を提供します。
VMware VCP6.5-DCV 2V0-622D試験問題を解決するための能力を向上させ、あなたの仕事の満足度を向上させるための技術の継続的な発展を活用するのに役立つです。

試験番号:2V0-622D
試験名称:VMware Certified Professional 6.5 – Data Center Virtualization Delta Exam
所要時間:105分
関連認定:VCP6.5-DCV
質問数:70
試験製品:vSphere 6.5
合格点:300
推奨トレーニング:VMware vSphere:新機能[V5.5からV6.5]
検証済み:VMware vSphere 6.5
試験価格:250米ドル、価格の詳細
試験言語:英語、日本語
最初の利用可能なアポイントメント:2017年4月24日
フォーマット:単一および複数選択、プロクタード
試験の情報最終更新日:2020年8月15日

弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622D勉強資料が変わる限り、すぐに更新して差し上げます。あなたのニーズをよく知っていていますから、あなたに試験に合格する自信を与えます。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622D試験問題集利用したら、初めに試験を受けても、合格する自信を持つようになります。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622D試験対策はあなたが身に付けるべき技能をすべて含んでいます。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622D問題集を使って、本試験と同じのものを体験することができて、的中率が高いです。
VMware VCP6.5-DCV 2V0-622D無料サンプルをご参照ください

1.An ESXi host?ˉs VMCA-Signed certificate has expired. How can the certificate be renewed?
A. In the vSphere Web Client, browse to the host in question. Click the Manage tab and select settings. Select System and click Certificate, then click the Renew button.
B. In the vSphere Web Client, browse to the host in question.Click the Manage tab and select settings. Select System and click Certificate, then click the Refresh CA Certificates button.
C. Run the command /sbin/generate-certificates on the affected host.
D. Disconnect the host from vCenter Server and reconnect it.
Answer: B

2.Which is the correct order for upgrading vSphere components?
A. vCenter Server, ESXi hosts, VMware Tools, Virtual Machine hardware
B. VMware Tools, Virtual Machine hardware, ESXi hosts, vCenter Server
C. vCenter Server, Virtual Machine hardware, VMware tools, ESXi hosts
D. ESXi hosts, vCenter Server, Virtual Machine hardware, VMware Tools
Answer: D

3.Which two datastore types are supported by Storage I/O Control v2? (Choose two.)
A. vSAN
B. RDM
C. NFS
D. Virtual Volumes
E. VMFS
Answer: C,E

4.Which iSCSI initiator type can be used with any network interface card?
A. Software iSCSI initiator
B. Software FCoE adapter
C. Hardware Independent iSCSI initiator
D. HardwareDependent iSCSI initiator
Answer: A

5.An administrator is attempting to power on a virtual machine with 32GB of memory. The operation fails with the following error:
Could not power on VM : No space left on device
Checking the space on the virtual machine?ˉs datastore, there is 30GB free.
Which action would allow the VM to power on?
A. Set a 2GB memory reservation on the VM.
B. Mount the virtual disk from the affected VM on to another virtual machine and free up space from within the OS.
C. Enable vSphere HD admission control on the cluster in which the VM resides.
D. Set a 2GB memory limit on the VM.
Answer: B

6.When using ?°Cluster resource percentage?± for host failover capacity in vSphere HA Admission Control, the total resource requirements are calculated from which two values? (Choose two.)
A. Total vCPUs assigned to each VM.
B. Average CPU usage on each VM over time.
C. Memory reservations on each VM.
D. Total memory assigned to each VM.
E. Average active memory on each VM over time.
F. CPU reservations on each VM.
Answer: B,E

7.Which are four attributes of the Active vCenter HA node? (Choose four.)
A. It uses the vCenter HA network to communicate with the Witness node.
B. It constantly replicates vPostgres data with the Witness node.
C. It uses a public IP address for the managementinterface.
D. It runs the active vCenter Server Appliance instance.
E. It uses the vCenter HA network for replication of data.
F. It provides a quorum to protect against split-brain situations.
Answer: A,C,D,E

8.Which are two vCenter Server two-factor authentication methods? (Choose two.)
A. RSA SecurID
B. Smart Card
C. SAML
D. Symantec VIP
Answer: A,B

9.An administrator is creating VMkernel adapters on an ESXi 6.5 host and wants to create separate VMkernel adapters for every type of traffic in the default TCP/IP stack.
Which three types of traffic can be explicitly enabled on a separate VMkernel adapter? (Choose three.)
A. Virtual SAN traffic
B. NFS traffic
C. vMotion traffic
D. vSphere HA traffic
E. Fault Tolerance logging traffic
Answer: C,D,E

10.When migrating a Windows vCenter Server 6.0 to the vCenter Server Appliance 6.5, which two will be migrated by default? (Choose two.)
A. Local Windows OS users and groups
B. Configuration
C. Custom ports
D. FQDN
E. Historical and Performance data
Answer: C,E