2V0-602試験材料、2V0-602無料サンプル、2V0-602練習問題、2V0-602試験範囲、2V0-602学習材料、2V0-602参考書

By | November 13, 2017

VMware VCP6.5-DCV 2V0-602試験を通して、あなたも自分の技能を高めて、仕事に役に立つスキルを多くマスターすることができます。
Testpassportは信頼性が高いVMware VCP6.5-DCV 2V0-602問題集です。
あなたは自分自身の能力をよく高めることができ、仕事でよりよくそれらを適用することができます。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-602試験材料はこの分野の専門家によって作り上げ、一番適当な価格で提供します。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-602参考書を繰り返すことで、知識を把握して試験に合格することができます。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-602学習材料は認定試験に合格できるための最良の選択で、認定試験に楽に受かる最高の保障です。

試験番号:2V0-602
試験名称:vSphere 6.5 Foundations Exam
所要時間:105分
関連認証:VCP6.5-DCV、VCP6-DCV、VCP6-CMA、VCP7-CMA、VCP6-DTM、VCP7-DTM、VCP6-NV
質問数:70
試験製品:VMware vSphere 6.5
合格点:300
推奨トレーニング:VMware vSphere:[V6.5]のインストール、設定、管理
検証済み:VMware vSphere 6.5
試験価格:$ 125米ドル、価格の詳細
試験言語:英語、日本語
最初の利用可能なアポイントメント:2017年4月24日
フォーマット:単一と複数の選択肢、プロクターされていない
試験の情報最終更新日:17 April 2017

VMware VCP6.5-DCV 2V0-602試験範囲をほぼ網羅しており、それで、本書だけを使っても合格することができると思います。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-602問題集を勉強したら、短時間の準備でも楽に試験に合格することができるようになります。
VMware VCP6.5-DCV 2V0-602試験と同じで、正しい回答を提供して、お客様に対して絶えずアップデート情報をお知らせします。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-602練習問題はIT認証に対する最高のトレーニング資料で、最完全かつ最新で、合格率が非常に高いということで人々に知られています。
VMware VCP6.5-DCV 2V0-602無料サンプルをご参照ください

1.What three shares are available when configuring a Resource Pool? (Choose three.)
A. Custom
B. low
C. Maximum
D. Normal
E. None
Answer: BCD

2.Which of the following are valid ISCSI adapter types for vSphere? (Choose three.)
A. Software
B. Independent Hardware
C. Converged Network Adapter
D. Dependent Hardware
E. ISCSI HBA
Answer: ABD

3.Which two choices would make a Virtual Machine compatible when enabling Fault Tolerance? (Choose two.)
A. e1000e virtual network adapter
B. 2TB+ VMDK
C. A Virtual CPUs (vCPU)
D. NIC passthrough
Answer: AD

4.A vSphere Administrator notices that they cannot login to vCenter Server with the vSphere Web Client, although the server is responding to pings. What is the next step in troubleshooting the login problem?
A. /etc/int.d/hostd restart
B. connect-viserver -server
C. vim-cmd vmsvc/getallvms
D. service-control –status vmware-vpxd
Answer: B

5.Which three features can be configured during the Initial creation of a cluster? (Choose three.)
A. Proactive HA
B. EVC
C. DRS
D. vSAN
Answer: BCD

6.The Triggered Alarm on the VM shows Virtual Machine Consolidation needed status. How would an administrator recover from this event?
A. This must be done from the command line.
B. The only possible method is to clone the VM.
C. In the vSphere WebCllent, open Snapshot Manager of the VM and then use the Delete all button
D. In the vSphere WebCllent select VM, right-click > Snapshots > Consolidate.
Answer: A

7.What two options are available when configuring a virtual flash resource on a virtual machine? (Choose two.)
A. Block Size
B. Limit
C. SCSI Controller
D. Reservation
Answer: BD

8.Which two options are available when migrating a powered off VM and relocating the attached disks? (Choose two.)
A. Thick Provision Eager Zeroed
B. Raw Device Mapping Physical Compatibility
C. Same format as source
D. Raw Device Mapping Virtual compatibility
Answer: AC

9.Some of the VMs in a vSphere DRS duster are not migrated as expected. Which three factors can affect DRS behavior? (Choose three.)
A. The currently configured TPS settings for the VMs.
B. VM Overrides
C. DRS Aggression Levels (Migration Threshold).
D. CPU, Memory, and Network Utilization.
E. The currently configured Enhanced vMotion Compatibility level for the duster. Answer: BCD

10.A vSphere Administrator recently upgraded to vSphere 6.5 and wants to assign more than 4 TB of RAM to the virtual machine. What must happen first?
A. Make sure that the user account has administrative privileges at a global level.
B. Upgrade the Virtual Machine compatibility to version 13.
C. Obtain an ESXi server with an Intel Skylake CPU.
D. Make sure that there are no snapshots present on the virtual machine.
Answer: A