1V0-621参考書、1V0-621勉強資料、1V0-621問題集、1V0-621出題範囲、1V0-621試験トレーニング資料

By | November 29, 2017

この競争の激しい世界では、VMware VCA6-DCV 1V0-621試験合格は重要なものです。
Testpassportは最高の1V0-621問題集を提供し、あなたが試験に合格し、VMware VCA6-DCV認証を取得いたします。

ほかのお客様が1V0-621試験に合格しました、下記はフィードバックで、ご参照ください。
合格しましたよ。勿論、この問題集のお陰です。勉強しやすかったです。ありがとうございました。

弊社のVMware VCA6-DCV 1V0-621参考書を使用すると、IT業界でより良い発展を持つことになります。
弊社のVMware VCA6-DCV 1V0-621勉強資料は利用したそれぞれの人を順調に試験に合格させます。
当社のVMware VCA6-DCV 1V0-621問題集は、試験が必要なすべての質問に含めています。
あなたのニーズをよく知っていていますから、あなたにVMware VCA6-DCV 1V0-621試験に合格する自信を与えます。

試験番号:1V0-621
試験名称:VMware Certified Associate 6 – Data Center Virtualization Exam
所要時間:75分
準拠認定:VCA6-DCV
質問の数:46
試験製品:vSphere 6.x
合格点:300
推奨トレーニング:データセンター仮想化の基礎
検証済み:vSphere 6.x
試験価格:$ 125米ドル、価格の詳細
試験言語:英語
最初に利用可能なアポイントメント:2016年8月26日
書式:単一の選択肢と複数の選択肢、非プロクタード、オンライン
試験の詳細情報最終更新日:2016年8月26日

VMware VCA6-DCV 1V0-621認証試験は現在IT業界でもっとも人気があって、その試験に合格すれば君の生活と仕事にいいです。
弊社のVMware VCA6-DCV 1V0-621問題集を利用したら、あなたはきっと高い点数を取ることができ、あなたの理想なところへと進むことができます。
弊社のVMware VCA6-DCV 1V0-621試験トレーニング資料は私達受験生の最良の選択です。
いつでも最新のVMware VCA6-DCV 1V0-621試験資料を持っていることを保証します。
弊社のVMware VCA6-DCV 1V0-621問題集は多くのIT専門家の数年の経験の結晶で、高い価値を持っています。

注意:VMware VCA6-DCV 1V0-621試験は引退し、2017年12月31日以降は提供されなくなります。

VMware VCA6-DCV 1V0-621出題範囲:

+セクション1:データセンター仮想化の概念の説明と典型的なデータセンターの課題の特定
+セクション2:VMware vSphereテクノロジの特定、説明、および差別化
+セクション3:vSphere Web Clientを使用した操作タスクの実行
+セクション4:VMware仮想化ソリューションと一般的なデータセンターのビジネス課題を関連付ける

適切なVMware VCA6-DCV 1V0-621トレーニングツールを選択し、試験に合格するために非常に必要であるのを助けることができるようになります。
弊社のVMware VCA6-DCV 1V0-621試験問題集はあなたが身に付けるべき技能をすべて含んでいます。
弊社のVMware VCA6-DCV 1V0-621試験トレーニング資料は私達受験生の最良の選択です。
弊社のVMware VCA6-DCV 1V0-621問題集は実践の検証に合格したソフトで、手に入れたらあなたに最も向いているものを持つようになります。
VMware VCA6-DCV 1V0-621無料サンプルをご参照ください

1.Which vSphere feature automatically optimizes resource utilization and responds to workload requirements?
A. Storage I/O Control
B. Storage DRS
C. Data Protection
D. Dynamic Resource Scheduler
Answer: D

2.What are two benefits that virtual machines provide over physical machines? (Choose two.)
A. VMs with different operating systems can run on the same physical machine.
B. VMs can be isolated from one another on the same network switch.
C. VMs can access large Storage Area Networks (SANs).
D. VMs can be isolated from one another even on the same physical machine.
Answer: AD

3.Which two storage virtualization technologies can be used to mitigate the effects of latency during peak load periods? (Choose two.)
A. Virtual Volumes
B. Virtual SAN
C. Storage I/O Control
D. Storage Distributed Resource Scheduler
Answer: CD

4.An organization with 3 separate datacenters is looking to standardize their virtual machine templates.
What vSphere feature will allow them to centrally manage the distribution of the VM templates to all 3 datacenters?
A. Content Library
B. Long Distance vMotion
C. vMotion
D. Storage DRS
Answer: A

5.Which three chart styles are available when viewing performance metrics in the vSphere web client? (Choose three.)
A. Pie chart
B. Bar chart
C. Scatter chart
D. Line chart
E. Histogram chart
Answer: ADE

6.What are three ways Data Center Virtualization can be beneficial? (Choose three.)
A. It decentralizes resource management.
B. It increases hardware utilization.
C. It enables the policy-based allocation of resources.
D. It reduces capital and operating costs.
E. It reduces application provisioning time.
Answer: ABD

7.Which feature allows an administrator to configure virtual machines to startup and shutdown with an ESXi Host?
A. Host Power Management
B. Distrubuted Resource Scheduler
C. Automatic Startup
D. High Availability
Answer: C

8.What are two advantages of implementing Data Center Virtualization? (Choose two.)
A. Unified application management
B. Automated Disaster Recovery
C. Automated provisioning
D. Unified resource management
Answer: CD

9.When powering off a vApp, in which order are the virtual machines powered off?
A. From highest to lowest startup order.
B. In the order in which they were powered on.
C. In alphabetical order by virtual machine name.
D. From highest to lowest network bandwidth consumption.
Answer: A

10.Which two statements are true regarding Tags? (Choose two.)
A. Previously used Custom Attributes can be migrated to Tags.
B. All functionality supported by Custom Attributes is supported by Tags.
C. Different Tags can be organized into Tag Categories.
D. Individual Tags can be associated with one or more object types.
Answer: BD

11.What is the network technology used by VMware Software-Defined Data Centers to virtualize network resources?
A. vSphere Network I/O Control
B. EVO SDDC
C. NSX
D. vCloud Networking and Security
Answer: C

12.Which two features of vSphere helps organizations plan for disaster recovery? (Choose two).
A. Data Protection
B. High Availability
C. Fault Tolerance
D. vSphere Replication
Answer: AD

13.Which storage format can be used to deploy datastores on block storage devices?
A. NFS
B. iSCSI
C. VMFS
D. Virtual Volumes
Answer: C

14.Which two options are possible with Data Center Virtualization? (Choose two.)
A. Virtual machines can be live migrated in the event of unplanned downtime.
B. Virtual machines can share host resources without possibility of contention.
C. Virtual machines can access the same hardware.
D. Virtual machines can run independently of underlying hardware.
Answer: AC