2V0-602問題集、2V0-602認定試験、2V0-602試験材料、2V0-602サンプル、2V0-602試験

By | December 27, 2017

2V0-602認定試験がIT業界には極めて重要な地位があるがよく分かりましょう。
2V0-602認定試験を受ける受験生の身近な利益が保障できるために、Testpassportは受験生のために特別に作成されたVMware VCP6.5-DCV 2V0-602問題集を提供します。
最新のVMware VCP6.5-DCV 2V0-602試験の認証と試験準備プロバイダのリーダーである解決するために便利なオンラインサービスを提供します。
候補者のニーズによると、彼らはすべての角度からの問題、および製造の適用試験トレーニング資料を検討してください。
最新のVMware VCP6.5-DCV 2V0-602問題集を使用すれば、自分自身を安定化させることができます。

vSphere 6.5 Foundations試験

試験番号:2V0-602所要時間:105分
関連する認証:VCP6.5-DCV、VCP6-DCV、VCP6-CMA、VCP7-CMA、VCP6-DTM、VCP7-DTM、VCP6-NV
試験製品:VMware vSphere 6.5合格スコア:300
もっと詳しく知る
推奨トレーニング:VMware vSphere:インストール、設定、管理[V6.5]検証済み:VMware vSphere 6.5
試験価格:$ 125米ドル、価格設定試験の詳細言語:英語、日本語
最初の利用可能なアポイントメント:2017年4月24日書式:単一および複数の選択、非プロクタード
試験の情報最終更新日:17 April 2017

もし、弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-602試験について問題集に興味があったら、購入するまえにインターネットで弊社が提供した無料な部分問題集をダウンロードして、君のVMware VCP6.5-DCV 2V0-602試験に役に立つかどうかのを自分が判断してください。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-602試験材料、研究材料、技術材料や詳しい解答に含まれています。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-602試験問題集を購入する前に、問題集の無料な2V0-602サンプルをダウンロードして試用してもいいです。

1.What three shares are available when configuring a Resource Pool? (Choose three.)
A. Custom
B. low
C. Maximum
D. Normal
E. None
Answer: BCD

2.Which of the following are valid ISCSI adapter types for vSphere? (Choose three.)
A. Software
B. Independent Hardware
C. Converged Network Adapter
D. Dependent Hardware
E. ISCSI HBA
Answer: ABD

3.Which two choices would make a Virtual Machine compatible when enabling Fault Tolerance? (Choose two.)
A. e1000e virtual network adapter
B. 2TB+ VMDK
C. A Virtual CPUs (vCPU)
D. NIC passthrough
Answer: AD

4.A vSphere Administrator notices that they cannot login to vCenter Server with the vSphere Web Client, although the server is responding to pings. What is the next step in troubleshooting the login problem?
A. /etc/int.d/hostd restart
B. connect-viserver -server
C. vim-cmd vmsvc/getallvms
D. service-control –status vmware-vpxd
Answer: B

5.Which three features can be configured during the Initial creation of a cluster? (Choose three.)
A. Proactive HA
B. EVC
C. DRS
D. vSAN
Answer: BCD

6.The Triggered Alarm on the VM shows Virtual Machine Consolidation needed status. How would an administrator recover from this event?
A. This must be done from the command line.
B. The only possible method is to clone the VM.
C. In the vSphere WebCllent, open Snapshot Manager of the VM and then use the Delete all button
D. In the vSphere WebCllent select VM, right-click > Snapshots > Consolidate.
Answer: A

7.What two options are available when configuring a virtual flash resource on a virtual machine? (Choose two.)
A. Block Size
B. Limit
C. SCSI Controller
D. Reservation
Answer: BD

8.Which two options are available when migrating a powered off VM and relocating the attached disks? (Choose two.)
A. Thick Provision Eager Zeroed
B. Raw Device Mapping Physical Compatibility
C. Same format as source
D. Raw Device Mapping Virtual compatibility
Answer: AC