2V0-622D問題集、2V0-622D勉強資料、2V0-622D参考書、2V0-622D学習材料、2V0-622D無料サンプル

By | January 4, 2018

TestpassportはVMware VCP6.5-DCV 2V0-622Dの受験者のための明確かつ優れたソリューションを提供しています。
最高のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622D問題集はあなたの全てのニーズを満たすことができます。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622D勉強資料を利用したら、あなたはぜひ自信に満ちているようになります。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622D参考書は彼らの知識や経験を利用してあなたの知識を広めることを助けています。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622D学習材料を勉強したら、短時間にITの知識を身につけることができて、高い点数をとられます。

試験番号:2V0-622D
試験名称:VMware Certified Professional 6.5 – Data Center Virtualization Delta Exam
所要時間:105分
関連認定:VCP6.5-DCV
質問数:70
試験製品:vSphere 6.5
合格点:300
推奨トレーニング:VMware vSphere:新機能[V5.5からV6.5]
検証済み:VMware vSphere 6.5
試験価格:250米ドル、価格の詳細
試験言語:英語、日本語
最初の利用可能なアポイントメント:2017年4月24日
フォーマット:単一および複数選択、プロクタード
試験の情報最終更新日:2020年8月15日

弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622D練習問題はIT認証に対する最高のトレーニング資料で、最完全かつ最新で、合格率が非常に高いということで人々に知られています。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622D学習材料は短期間で最小の労力で最大の結果を達成し、問題集を使用することができます。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622D勉強問題集を使用すれば、あなたは自信を得ることができて、実際の試験で経験を活かして気楽に合格します。
VMware VCP6.5-DCV 2V0-622D無料サンプルをご参照ください

1.An ESXi host¡¯s VMCA-Signed certificate has expired. How can the certificate be renewed?
A. In the vSphere Web Client, browse to the host in question. Click the Manage tab and select settings. Select System and click Certificate, then click the Renew button.
B. In the vSphere Web Client, browse to the host in question.Click the Manage tab and select settings. Select System and click Certificate, then click the Refresh CA Certificates button.
C. Run the command /sbin/generate-certificates on the affected host.
D. Disconnect the host from vCenter Server and reconnect it.
Answer: B

2.Which is the correct order for upgrading vSphere components?
A. vCenter Server, ESXi hosts, VMware Tools, Virtual Machine hardware
B. VMware Tools, Virtual Machine hardware, ESXi hosts, vCenter Server
C. vCenter Server, Virtual Machine hardware, VMware tools, ESXi hosts
D. ESXi hosts, vCenter Server, Virtual Machine hardware, VMware Tools
Answer: D

3.Which two datastore types are supported by Storage I/O Control v2? (Choose two.)
A. vSAN
B. RDM
C. NFS
D. Virtual Volumes
E. VMFS
Answer: C,E

4.Which iSCSI initiator type can be used with any network interface card?
A. Software iSCSI initiator
B. Software FCoE adapter
C. Hardware Independent iSCSI initiator
D. HardwareDependent iSCSI initiator
Answer: A

5.An administrator is attempting to power on a virtual machine with 32GB of memory. The operation fails with the following error:
Could not power on VM : No space left on device
Checking the space on the virtual machine¡¯s datastore, there is 30GB free.
Which action would allow the VM to power on?
A. Set a 2GB memory reservation on the VM.
B. Mount the virtual disk from the affected VM on to another virtual machine and free up space from within the OS.
C. Enable vSphere HD admission control on the cluster in which the VM resides.
D. Set a 2GB memory limit on the VM.
Answer: B

6.When using ¡°Cluster resource percentage¡± for host failover capacity in vSphere HA Admission Control, the total resource requirements are calculated from which two values? (Choose two.)
A. Total vCPUs assigned to each VM.
B. Average CPU usage on each VM over time.
C. Memory reservations on each VM.
D. Total memory assigned to each VM.
E. Average active memory on each VM over time.
F. CPU reservations on each VM.
Answer: B,E

7.Which are four attributes of the Active vCenter HA node? (Choose four.)
A. It uses the vCenter HA network to communicate with the Witness node.
B. It constantly replicates vPostgres data with the Witness node.
C. It uses a public IP address for the managementinterface.
D. It runs the active vCenter Server Appliance instance.
E. It uses the vCenter HA network for replication of data.
F. It provides a quorum to protect against split-brain situations.
Answer: A,C,D,E

8.Which are two vCenter Server two-factor authentication methods? (Choose two.)
A. RSA SecurID
B. Smart Card
C. SAML
D. Symantec VIP
Answer: A,B

9.An administrator is creating VMkernel adapters on an ESXi 6.5 host and wants to create separate VMkernel adapters for every type of traffic in the default TCP/IP stack.
Which three types of traffic can be explicitly enabled on a separate VMkernel adapter? (Choose three.)
A. Virtual SAN traffic
B. NFS traffic
C. vMotion traffic
D. vSphere HA traffic
E. Fault Tolerance logging traffic
Answer: C,D,E

10.When migrating a Windows vCenter Server 6.0 to the vCenter Server Appliance 6.5, which two will be migrated by default? (Choose two.)
A. Local Windows OS users and groups
B. Configuration
C. Custom ports
D. FQDN
E. Historical and Performance data
Answer: C,E

11.A domain user is able to successfully log into the vSphere Web Client, but notices that the vCenter Server system does not appear in the inventory.
Which is the cause of this situation?
A. The Service Control Agent service is not running.
B. The vCenter Server does not have anyhosts added to inventory yet.
C. The domain user has read-only permissions on vCenter Server.
D. The domain user does not have vCenter Server permissions.
Answer: D

12.An administrator attempts to manually reclaim space on thin-provisioned VMFS6 volumes but finds that no additional space is being recovered.
Which could be causing this?
A. vSphere 6.5 does not support manual UNMAP.
B. The manual UNMAP operation has been moved to thevSphere web client.
C. The VASA version is use is incompatible.
D. UNMAP is automated for VMFS6.
Answer: D