2V0-731問題集、2V0-731参考書、2V0-731試験資料、2V0-731トレーニング資料、 2V0-731出題範囲

By | January 11, 2018

TestpassportのシニアIT専門家は、常にVMware VCP7-CMA 2V0-731試験に合格の成功のさまざまなプログラムを開発しましたので、自分の研究の成果です。
弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731問題集はもっと正確に実際問題の範囲を絞ることができます。
弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731参考書を利用したら、あなたは試験に準備する時間を節約することができるだけでなく、試験で楽に高い点数を取ることもできます。
弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731試験資料を使用すれば、あなたは自信を得ることができて、実際の試験で経験を活かして気楽に合格します。
もし、VMware VCP7-CMA 2V0-731試験で落ちれば問題集の費用を返金いたします。

試験番号:2V0-731
試験名称:VMware Certified Professional 7 – Cloud Management and Automation Exam (VCP7-CMA)
所要時間(分):110
関連する認証:VCP7-CMA
質問数:85
試験製品:VCP7-CMA
合格点:300
もっと詳しく知る
推奨トレーニング:VMware vRealize Automation:インストール、設定、管理[7.0]
検証済み:VMware vRealize Automation 7
試験価格:250米ドル、価格の詳細
試験言語:英語
最初に利用可能なアポイントメント:2016年12月1日
フォーマット:単一および複数選択、プロクタード
試験の情報最終更新日:2016年12月1日

Testpassportは最高のVMware VCP7-CMA 2V0-731トレーニング資料を持っています。
弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731問題集は実践の検証に合格したソフトで、手に入れたらあなたに最も向いているものを持つようになります。
弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731試験資料を購入し、試験の準備をするためにそれを使用することを感じた場合は冒険で、その後の人生の全体が冒険です。

VMware VCP7-CMA 2V0-731出題範囲:

+ Section 1: Create and Modify vRealize Automation Blueprints
+ Section 2: Configure and Manage Tenants and Business Groups
+ Section 3: Install and Configure vRealize Automation and Related Components
+ Section 4: Configure and Manage the vRealize Automation Catalog
+ Section 5: Configure and Administer Fabric Groups and Endpoints
+ Section 6: Extend a vRealize Automation Implementation

VMware VCP7-CMA 2V0-731試験合格を助けるために迅速かつ便利なトレーニングツールを見つけることができます。
弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731問題集は候補者のニーズを満たすために自分自身の専門の心と経験を使用しています。
弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731試験資料の成功率が100パーセントに達して、あなたが試験に合格することを保証します。
VMware VCP7-CMA 2V0-731無料サンプルをご参照ください

1.An external vRealize Orchestrator is being configured to automate items in vRealize Automation. The plug-in is installed, but an administrator is still unable to automate items in vRA.
Which two items below will enable vRO to automate items in vRA, including aspects of laaS? (Choose two.)
A. Add an IaaS host to vRO using the workflow.
B. Edit the plug-in interface to add the vRA host information.
C. Add a vRO endpoint in vRA.
D. Add a vRA host to vRO using the workflow.
Answer: A,C

2.What is required to allow an XaaS blueprint to provision objects that can be managed from the Items tab?
A. A resource action has been created.
B. A machine blueprint has been created.
C. A software component has beencreated.
D. A custom resource has been created.
Answer: A

3.Which three scenarios are available for the IaaS database installation in a distributed vRealize Automation environment? (Choose three.)
A. Prepare an empty database and use theinstaller to populate the database schema.
B. Prepare an empty database and download the database schema from the appliance.
C. Create scripts for the installation wizard to use in creating the database.
D. Use the installation wizard to create the database.
E. Create the database using the provided database scripts.
Answer: A,D,E

4.Which two components are delivered by a load-balanced vRealize Automation virtual appliance? (Choose two.)
A. Proxy Agent
B. DEM Worker
C. Identity Manager
D. vRealize Orchestrator
Answer: C,D

5.Which two areas of the vRealize Automation User Interface could a Fabric Administrator examine to determine current consumption of compute and storage resources? (Choose two.)
A. Infrastructure > Compute Resources
B. Infrastructure > Reservation Policies
C. Home
D. Administration > Business Groups
Answer: A,D

6.An external vRealize Orchestrator is being configured to automate items in vRealize Automation. The plug-in is installed, but an administrator is still unable to automate items in vRA.Which two items below will enable vRO to automate items in vRA, including aspects of laaS? (Choose two.)
A. Add an IaaS host to vRO using the workflow.
B. Edit the plug-in interface to add the vRA host information.
C. Add a vRO endpoint in vRA.
D. Add a vRA host to vRO using the workflow.
Answer: A,C

7.What is required to allow an XaaS blueprint to provision objects that can be managed from the Items tab?
A. A resource action has been created.
B. A machine blueprint has been created.
C. A software component has beencreated.
D. A custom resource has been created.
Answer: A

8.Which three scenarios are available for the IaaS database installation in a distributed vRealize Automation environment? (Choose three.)
A. Prepare an empty database and use theinstaller to populate the database schema.
B. Prepare an empty database and download the database schema from the appliance.
C. Create scripts for the installation wizard to use in creating the database.
D. Use the installation wizard to create the database. E. Create the database using the provided database scripts.
Answer: A,D,E

9.Which two components are delivered by a load-balanced vRealize Automation virtual appliance? (Choose two.)
A. Proxy Agent
B. DEM Worker
C. Identity Manager
D. vRealize Orchestrator
Answer: C,D

10.Which two areas of the vRealize Automation User Interface could a Fabric Administrator examine to determine current consumption of compute and storage resources? (Choose two.)
A. Infrastructure > Compute Resources
B. Infrastructure > Reservation Policies
C. Home
D. Administration > Business Groups
Answer: A,D