2V0-620参考書、2V0-620問題集、 2V0-620試験資料、2V0-620トレーニング教材、2V0-620フィードバック

By | January 12, 2018

Testpassportは、専門家によってもたらす最新のVMware VCP6-CMA 2V0-620問題集です。
弊社のVMware VCP6-CMA 2V0-620参考書が変わる限り、すぐに更新して差し上げます。
弊社のVMware VCP6-CMA 2V0-620試験資料を勉強したら、より多くの時間を取って充分に試験を準備できます。
弊社のVMware VCP6-CMA 2V0-620練習問題集は研究分野の偉い専門家によって書かれて、真実試験の問題にとても似ています。
最新の短期効果的なVMware VCP6-CMA 2V0-620トレーニング教材を作るために彼らの知識と経験を使用して達成することができます。
弊社のVMware VCP6-CMA 2V0-620練習問題集は一年以内に無料でアップデート版を提供し、一回で合格することを保証いたします。

VMware VCP6-CMA 2V0-620フィードバックをご参照ください

2V0-620合格
Testpassportの問題集は実に使いやすい参考書だと思います。実際の試験はほとんど模試で学習した通りの内容でした。

弊社のVMware VCP6-CMA 2V0-620勉強資料を使用すると、簡単に試験に合格するのを助けることができます。
弊社のVMware VCP6-CMA 2V0-620試験材料が変わる限り、すぐに更新して差し上げます。
弊社のVMware VCP6-CMA 2V0-620参考書を使えば、受験者は専門知識と技能が含まれることができます。

試験番号:2V0-620
試験名称:vSphere 6 Foundations Exam
所要時間:115分
関連する認証:VCP6-DCV、VCP6-CMA、VCP6-DTM、VCP6-NV
質問の数:65
試験製品:vSphereバージョン:6
合格点:300
もっと詳しく知る
推奨トレーニング:vSphere:[V6]のインストール、設定、管理
検証済み:vSphere 6
試験価格:$ 125米ドル、価格の詳細
試験言語:英語、日本語
最初に利用可能なアポイントメント:2015年8月31日
書式:単一の選択肢と複数の選択肢、非プロクタード、オンライン
試験の詳細最終更新日:2015年9月1日

VMware VCP6-CMA 2V0-620試験では、VMware vSphere環境を理解して導入するために必要な基本的なスキルがあることを検証します。

2V0-620出題内容の詳細は以下のとおりです。

+ Section 1: Install and configure vCenter Server and ESXI
+ Section 2: Configure vSphere Networking
+ Section 3: Configure vSphere Storage
+ Section 4: Deploy and Administer Virtual Machines and vApps
+ Section 5: Establish and Maintain Availability and Resource Management Features
+ Section 6: Perform Basic Troubleshooting
+ Section 7: Monitor a vSphere Implementation

もちろん、一生懸命勉強して、あなたはVMware VCP6-CMA 2V0-620試験に合格することができます。
弊社のVMware VCP6-CMA 2V0-620試験のトレーニング教材を購入することを行ってください。
弊社のVMware VCP6-CMA 2V0-620勉強資料は利用したそれぞれの人を順調に試験に合格させます。
VMware VCP6-CMA 2V0-620質問と回答を使用するようにカバレッジは限り、100%合格率に達することができる、初めて合格保証します。

1.By default, each ESXi 6.x host is provisioned with a certificate from which root certificate authority?
A. RedHat Certificate Authority
B. VMware Certificate Authority
C. DigiCert Certificate Authority
D. Verisign Certificate Authority
Answer: B

2.Which vSphere 6 Enterprise Edition feature will allow an organization to ensure that critical multi-threaded applications have the maximum possible uptime?
A. Fault Tolerance
B. High Availability
C. Distributed Resource Scheduler
D. App HA
Answer: A

3.Which vSphere 6 Standard Edition feature will allow an organization to ensure that critical multi-threaded applications have the maximum possible uptime?
A. Fault Tolerance
B. High Availability
C. Distributed Resource Scheduler
D. App HA
Answer: B

4.Which vSphere 6.x feature will allow an organization to utilize native snapshots?
A. Virtual Volumes
B. Virtual SAN
C. VMFS3
D. VMFS5
Answer: A

5.Which two components can be used when configuring Enhanced Linked Mode? (Choose two.)
A. vCenter Server Appliance
B. vRealize Operations Manager
C. vSphere Management Appliance
D. vCenter Server for Windows
Answer: A, D

6.What is the effective vSphere licensing level during the 60 day evaluation period?
A. vSphere Foundation Essentials Plus
B. vSphere Standard
C. vSphere Enterprise
D. vSphere Enterprise Plus
Answer: D

7.What component must be installed prior to deploying a vCenter Server in vSphere 6.x?
A. vCenter Identity Services
B. Platform Services Controller
C. vCenter Single Sign-On
D. Client Integration Plug-In
Answer: B

8.An administrator deploys vCenter Server using the embedded Platform Services Controller. After testing the deployment for a couple of months, it is determined that the environment would be better served with an external Platform Services Controller.
What should the administrator do to meet this new requirement?
A. Deploy a fresh instance of vCenter Server with an external Platform Services Controller.
B. Perform a fresh install of an external Platform Services Controller.
C. Migrate the embedded Platform Services Controller to an external Platform Services Controller.
D. Upgrade the embedded Platform Services Controller to an external Platform Services Controller.
Answer: A

9.An administrator is installing vCenter Server for an environment that has 40 ESXi 6.x Hosts and 150 virtual machines.
Which database would meet the minimal requirements needed for this task?
A. vFabric Postgres
B. Microsoft SQL Express 2008
C. Microsoft SQL Server 2014
D. Oracle 11g
Answer: A

10.What information is required as part of an interactive ESXi 6.x installation?
A. Keyboard layout
B. IP Address
C. Root password
D. DNS information
Answer: A