2V0-731認定試験、 2V0-731試験問題集、2V0-731参考書、 2V0-731勉強資料、2V0-731フィードバック

By | January 17, 2018

Testpassportは最新のシラバスと実際のVMware VCP7-CMA 2V0-731認定試験に応じてコンパイルされます。
弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731試験問題集利用したら、初めに試験を受けても、合格する自信を持つようになります。
弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731参考書を利用したら、あなたはいつでも最新の問題集と解答を持つことができます。
弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731勉強資料は一年間の無料更新サービスを提供し、あなたはいつも最新の資料を持つことができます。

VMware VCP7-CMA 2V0-731フィードバックをご参照ください

模擬試験の内容は大体90%以上に出題されました。感心しました。Testpassportの皆様のおかげです。ありがとうございました。

弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731問題集は多くのIT専門家の数年の経験の結晶で、高い価値を持っています。
弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731試験資料はあなたを助けるために迅速かつ便利なトレーニングツールを見つけることができます。
弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731学習材料を使用すれば、あなたは自信を得ることができて、実際の試験で経験を活かして気楽に合格します。
弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731問題集を使用すれば、業務には直接必要のない知識もありますが、知識は広い方がいいと思います。

試験番号:2V0-731
試験名称:VMware Certified Professional 7 – Cloud Management and Automation Exam (VCP7-CMA)
所要時間(分):110
関連する認証:VCP7-CMA
質問数:85
試験製品:VCP7-CMA
合格点:300
もっと詳しく知る
推奨トレーニング:VMware vRealize Automation:インストール、設定、管理[7.0]
検証済み:VMware vRealize Automation 7
試験価格:250米ドル、価格の詳細
試験言語:英語
最初に利用可能なアポイントメント:2016年12月1日
フォーマット:単一および複数選択、プロクタード
試験の情報最終更新日:2016年12月1日

弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731トレーニング教材は、候補者に便利です。
弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731勉強材料が最も最新な2V0-731認定試験問題集も一年間に更新いたします。

2V0-731出題範囲:

+ Section 1: Create and Modify vRealize Automation Blueprints
+ Section 2: Configure and Manage Tenants and Business Groups
+ Section 3: Install and Configure vRealize Automation and Related Components
+ Section 4: Configure and Manage the vRealize Automation Catalog
+ Section 5: Configure and Administer Fabric Groups and Endpoints
+ Section 6: Extend a vRealize Automation Implementation

弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731勉強材料を選択すると、あなたが望むものを選択することです。
弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731試験対策は試験の準備のための本当に完璧です。
弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731試験参考書を使用することにコミットして、最初の試行で試験に合格することを保証することができます。
弊社のVMware VCP7-CMA 2V0-731試験材料を購入した場合はあなたに同じ値の他の製品を送ること自由の完全な費用の払い戻しを与えることができます。
VMware VCP7-CMA 2V0-731無料サンプルをご参照ください

1.A user receives a submission page with a red exclamation when attempting to submit a request.
Which option best explains this behavior?
A. The approver has NOT approved the request.
B. The user exceeded the allowable resources for that request.
C. Actions have NOT been assigned to that item.
D. The user is NOT entitled to that resource.
Answer: B

2.Which two items are required for an administrator to successfully create a vSphere reservation? (Choose two.)
A. A reservation policy
B. A business group
C. A compute resource
D. A network profile
Answer: A,D

3.What specific action must an administrator take before deleting an approval policy?
A. Deprecate the policy
B. Unpublish the policy
C. Deactivate the policy
D. Decomission the policy
Answer: C

4.A compute resource in a fabric group has 100 GB of memory.
The following memory reservations were created from the compute resource:
Business Group A: 60 GB
Business Group B: 60 GB
What would be the expected result of this configuration?
A. Both business groups will compete for memory resources.
B. Both business groups will be guaranteed 50 GB of memory
C. Business group A will be guaranteed 60 GB of memory
D. The configuration will result in an error.
Answer: C

5.Which two options are supported for the laaS database in a minimal deployment of vRealize Automation? (Choose two.)
A. Microsoft SQLServer installed on the IaaS server
B. Microsoft SQL Server installed on an external server
C. PostgreSQL Server installed on an external server
D. PostgreSQL Server installed on an IaaS server
Answer: A,C .

6.Which two statements are true when configuring redundant, high availability vRealize Automation proxy agents for one vCenter Endpoint? (Choose two.)
A. Agent names must be identical
B. Agent configurations must include different vSphere credentials.
C. Agent configurations must be identical.
D. Agent named must have the same root with the extension01and02.
Answer: A,C

7.The vRealize Orchestrator Server Configuration for XaaS activity needs to be pointed to an external server for all current and future tenants. The default server configuration is currently in use.
Which two options accomplish this task? (Choose two.)
A. Log into the default tenant as a system administrator.
B. Configure the external vRO connection under theInfrastructuretab.
C. Log into the default tenant as a tenant administrator.
D. Configure the external vRO connection under theAdministrationtab.
Answer: A,D

8.An external vRealize Orchestrator is being configured to automate items in vRealize Automation. The plug-in is installed, but an administrator is still unable to automate items in vRA.
Which two items below will enable vRO to automate items in vRA, including aspects of laaS? (Choose two.)
A. Add an IaaS host to vRO using the workflow.
B. Edit the plug-in interface to add the vRA host information.
C. Add a vRO endpoint in vRA.
D. Add a vRA host to vRO using the workflow.
Answer: A,C

9.What is required to allow an XaaS blueprint to provision objects that can be managed from the Items tab?
A. A resource action has been created.
B. A machine blueprint has been created.
C. A software component has beencreated.
D. A custom resource has been created.
Answer: A

10.Which three scenarios are available for the IaaS database installation in a distributed vRealize Automation environment? (Choose three.)
A. Prepare an empty database and use theinstaller to populate the database schema.
B. Prepare an empty database and download the database schema from the appliance.
C. Create scripts for the installation wizard to use in creating the database.
D. Use the installation wizard to create the database.
E. Create the database using the provided database scripts.
Answer: A,D,E

11.Which two components are delivered by a load-balanced vRealize Automation virtual appliance? (Choose two.)
A. Proxy Agent
B. DEM Worker
C. Identity Manager
D. vRealize Orchestrator
Answer: C,D