2V0-651勉強資料、2V0-651参考書、2V0-651認定試験、2V0-651フィードバック、 2V0-651出題範囲

By | January 20, 2018

2V0-651認定試験の候補の重大な利益を保護するために、Testpassportは、高品質なVMware VCP6-DTM 2V0-651問題集を提供します。
弊社のVMware VCP6-DTM 2V0-651参考書はリスクフリーの購入のプロセスを楽しむことができます。
自信を持っている十分な弊社のVMware VCP6-DTM 2V0-651勉強資料が製品に満足しています。
弊社のVMware VCP6-DTM 2V0-651試験材料を購入した場合はあなたに同じ値の他の製品を送ること自由の完全な費用の払い戻しを与えることができます。
弊社のVMware VCP6-DTM 2V0-651練習問題集を選択すると、あなたの雇用の見通しを高めることができます。

2V0-651フィードバックをご参照ください

2V0-651合格
きちんと学習して本番に臨めば大丈夫です。ありがとうございました。

試験番号:2V0-651
試験名称:VMware Certified Professional 6 — Desktop and Mobility Exam
所要時間:120分
準拠認証:VCP6-DTM
質問数:85
試験製品:Horizon 6(表示あり)
合格点:300
もっと詳しく知る
推奨トレーニング:Horizon(View付き):インストール、設定、管理[V6]
検証済み:Horizon 6(ビュー付き)
試験価格:250米ドル、価格設定試験の詳細
? 言語:英語、日本語
最初の利用可能なアポイントメント:2015年8月30日
フォーマット:単一および複数選択、プロクタード
試験の情報最終更新日:2016年1月28日

VCP6-DTM認定資格者は、VMware Horizon 6(Viewを使用して)環境の詳細な設定と管理を実践するスキルを証明しています。 業界をリードするこの認証は、企業のポリシー基準を満たすパーソナライズされた仮想デスクトップを安全に提供できることを証明しています。

弊社のVMware VCP6-DTM 2V0-651勉強資料を使用することであり、試験に合格することができます。
弊社のVMware VCP6-DTM 2V0-651参考書は両方の創造と専門的な方法でそれを示す場合は、その後私たちは最高の結果を得ることができます。
優秀なVMware VCP6-DTM 2V0-651参考資料を見つけるのはたいへん難しいことがわかります。

VMware VCP6-DTM 2V0-651出題範囲:

+セクション1:Horizon(Viewで)サーバーコンポーネントをインストールする
+セクション2:(ビューを使用して)環境を設定する
+セクション3:プールの作成と構成
+セクション4:トラブルシューティングの地平線(ビュー付き)
+セクション5:VMware Mirageのインストール、構成、および管理
+セクション6:VMware Workspace Portalのインストール、設定、および管理

弊社のVMware VCP6-DTM 2V0-651問題集を勉強すると、專門の試験内容を見つけることができます。
弊社のVMware VCP6-DTM 2V0-651試験資料は候補者のニーズを満たすために自分自身の専門の心と経験を使用しています。
最も包括的な2V0-651質問と回答を提供し、あなたも多くの良いアイデアを思い付く人を作ることができます。

1.An administrator is performing a silent installation of a security server and needs to ensure that clients can remotely access their desktops using View’s default protocol.
Which parameter should the administrator use?
A. VDM_SERVER_SS_BSG_EXTURL
B. VDM_SERVER_SS_EXTURL
C. VDM_SERVER_SS_PCOIP_IPADDR
D. VDM_SERVER_SS_PCOIP_TCPPORT
Answer: C

2.An administrator has installed View and needs to configure the PCoIP settings via a Group Policy Object (GPO).
What should the administrator do first?
A. Create a GPO and apply the required policy settings.
B. Add pcoip.adm to the Administrative Templates on a View Connection server.
C. Link the GPO to the Organizational Unit (OU) that contains the virtual desktops.
D. Add pcoip.adm to the Administrative Templates on an Active Directory server.
Answer: D

3.An administrator needs to provide access to a View virtual desktop for users in Domain A and Domain B.
How should the administrator configure the domains and the View implementation?
A. Install a View Connection Server in a resource domain and create a one-way trust to both Domain A and Domain B.
B. Install a View Connection Server in Domain A and create a one-way trust to Domain B.
C. Install a View Connection Server in Domain A and create a two-way trust between Domain A and Domain B.
D. Install a View Connection Server in a resource domain and create a two-way transitive trust between Domain A and Domain B.
Answer: C

4.An administrator is granted access to a vCenter Server with a custom Active Directory user account. The user account should have the required permissions for full management of the View environment. However, when the administrator attempts to enable View Storage Accelerator, permission is denied.
Which View privilege within vCenter Server needs to be configured?
A. Storage Views > View
B. Global > Act as vCenter Server
C. Host.Configuration > Advanced settings
D. Virtual Machine.Configuration > Modify device settings
Answer: B

5.A View administrator needs to ensure that an environment is ready to use Smart Cards. The cards use certificates generated by a third-party Certificate Authority (CA). The administrator has verified that each certificate contains a UPN.
What must the administrator do to complete the preparation of the environment?
A. Import the root and intermediate CA certificates into the Trusted Root Certification Authorities group policy in Active Directory.
B. Import the root and intermediate CA certificates into the Trusted Root Certification Authorities store on the View Connection server.
C. Import the root and intermediate CA certificates into each user’s Smart Card.
D. Enable Smart Card Authentication in the authentication settings in View Administrator.
Answer: A

6.What should the administrator do first when configuring vCenter Operations Manager for Horizon to monitor their View deployment?
A. Add Adapter from the View Configuration > Servers page in View.
B. Add Adapter from the Custom Dashboard page > Configuration in vCenter Operations Manager.
C. Configure the Adapter from the Administration > Solutions page in vCenter Operations Manager.
D. Configure the Adapter from the View Configuration > Global Settings page in View.
Answer: C

7.An administrator is configuring the View Connection Broker Agent. The Adapter instance is properly configured within vCenter Operations Manager for Horizon. When the administrator clicks on the Test button to pair the server, the test fails. IP address and name resolution are validated and working for both servers.
What should the administrator do to verify connectivity between both servers?
A. Verify that a proper Fully Qualified Domain Name exists for the vCenter Operations for Horizon servers.
B. Verify that the certificate on the vCenter Operations for Horizon server is recognized by the View server.
C. Login with a domain admin account, instead of a local account on the View server.
D. Verify that the proper port is open between vCenter Operations for Horizon and the View server.
Answer: D

8.An administrator finds that some desktop pools fail to report metrics back to vCenter Operations Manager for Horizon, while other desktops are reporting metrics as expected.
Which condition could cause this behavior?
A. The vCenter Operations Manager for Horizon server is not paired with a View Connection server.
B. The vCenter Operations Manager for Horizon adapter is running version 1.0.1.
C. HKLM\SOFTWARE\VMware, Inc.\vCenter Operations Manager\Client is disabled.
D. The vCenter Operations Manager agent is disabled in the virtual desktops.
Answer: D