2V0-622PSE認定試験、2V0-622PSE試験知識、2V0-622PSE問題集、2V0-622PSE勉強資料、2V0-622PSE問題と解答

By | February 1, 2018

VMware VCP6.5-DCV 2V0-622PSE認定試験は日常生活でますます大きな影響をもたらすようになりました。
TestpassportのVMware VCP6.5-DCV 2V0-622PSEはとても成功したトレーニング教材です。
VMware VCP6.5-DCV 2V0-622PSE試験知識が正しいことを確認するものです。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622PSE問題集は絶対あなたが試験に受かることを助けられるからです。
受験者に提供することにより、お客様が一度目のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622PSE試験でパスすることを保障いたします。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622PSE勉強資料は初めて2V0-622PSE認定試験を受けるあなたでも一回で試験に合格することができます。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622PSEトレーニング資料はシミュレーションの度合いがとても高いでから、実際の2V0-622PSE試験で資料での同じ問題に会うことができます。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622PSE受験ガイドは、コース、模擬試験、試験エンジンと合格します。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622PSE問題集はあなたの成功に閉じて、ステップによってあなたの夢の楽園のステップにできるようになります。
最実用なVMware VCP6.5-DCV 2V0-622PSE勉強資料を提供します。正確ではやくて例年の2V0-622PSE認定試験の資料を整理して、直ちにもっとも最新の資料を集めて、全会一緻で認められています。
最新のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622PSE試験問題集が君にもっとも助けています。
最も先進的なVMware VCP6.5-DCV 2V0-622PSE試験トレーニング資料を作成しました、2V0-622PSE問題と解答が含まれています。

1.Which is the purpose of VM Component Protection (VMCP)?
A. Reconnect virtual NICs that become disconnected
B. Respond when a datastore encounters a PDL or APD failure.
C. Restart applications when they are no longer running.
D. Respond when viruses are detected inside a virtual machine.
Answer: B

2.Which is required by vCenter Converter Standalone to convert a physical Red Hat Enterprise Linux 7 machine to a virtual machine?
A. The Linux machine must be powered off.
B. The Linux machine must have the SSH daemon started.
C. The Linux machine must use a static IP address.
D. The Linux machine must have a fully-qualified domain name.
Answer: C

3.An administrator is troubleshooting network communications between a vCenter Server and an ESXi 6.5 host.Which log shows the related events between these components?
A. /var/log/fdm.log
B. /var/log/vpxa.log
C. /var/log/hostd.log
D. /var/log/auth.log
Answer: B

4.Which two statements are true for Predictive DRS? (Choose two.)
A. It balances resource utilization for virtual machines with unpredictable utilization patterns.
B. It integrates DRS with vRealize Operations Manager to balance workloads for virtual machines before resource utilization spikes occur.
C. It balances resource utilization based on a threshold’s algorithm that runs each night.
D. It determines the best placementand balance of virtual machines based on a threshold’s algorithm that runs each night in vCenter Server 6.5 Database.
Answer: B,D

5.Which two situations could cause a virtual machine to appear with (orphaned) appended to its name? (Choose two.)
A. if a host failover is unsuccessful
B. if a virtual machine was removed from vCenter Server’s inventory
C. if avirtual machine was deployed from template, and the template has been deleted
D. if a virtual machine is unregistered directly on the host
Answer: A,D

6.An administrator has recently upgraded from vSphere 6.0 to 6.5, and can no longer see the software iSCSI named vmhba33.Which could be the reason for this?
A. The upgrade has changed the vmhba name.
B. vSphere 6.5 automates iSCSI configurations.
C. vSphere 6.5 no longer supports software iSCSI.
D. The upgrade has deleted the vmhba.
Answer: A

7.Which two statements are true about Permanent Device Loss (PDL)? (Choose two.)
A. All paths are shown asDeadfor the affected device.
B. The datastore cluster is incorrectly configured.
C. Thedatastore on the affected device shown a yellow warning sign.
D. The datastore on the affected device shows a red error sign.
E. The operational state of the affected device changes toLost Communication.
Answer: A,B

8.An administrator is trying to vMotion a VM from his datacenter to a recovery site. Which is the maximum allowed RTT (Round-Trip Time) latency between source and destination host?
A. 100 milliseconds
B. 150 milliseconds
C. 15 milliseconds
D. 10 milliseconds
Answer: B