2V0-622問題集、2V0-622勉強材料、 2V0-622参考書、2V0-622フィードバック、2V0-622無料サンプル

By | February 3, 2018

Testpassportを選択するには、候補者の過半数で賞賛に成功のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622試験参考書を選択することと等価です。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622問題集は最も保障があって、君の最良の選択になります。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622勉強材料を使用することを選択した候補者の多くは、一度だけのための2V0-622(VMware Certified Professional 6.5 – Data Center Virtualization Exam)認定試験に合格しています。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622問題集は非常に信頼性の高いトレーニングツールです。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622参考書の高い合格率が多くの受験生たちに証明されたのです。

2V0-622フィードバックをご参照ください

2V0-622合格
直前に勉強した模擬問題に類似した問題が出ました。とても役に立ちました。ありがとうございました。

試験番号:2V0-622
所要時間:105分
関連認定:VCP6.5-DCV
質問数:70
試験製品:VMware vSphere 6.5
合格点:300
もっと詳しく知る
推奨トレーニング:VMware vSphere:最適化と拡張[V6.5]
検証済み:VMware vSphere 6.5
試験価格:250米ドル、価格の詳細
試験言語:英語、日本語
最初の利用可能なアポイントメント:2017年4月24日
フォーマット:単一および複数選択、プロクタード
試験の情報最終更新日:2020年8月15日

弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622試験教材を購入したら、あなたは一年間の無料アップデートサービスを取得しました。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622問題集を使って、本試験と同じのものを体験することができて、的中率が高いです。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622(VMware Certified Professional 6.5 – Data Center Virtualization Exam)参考書は多くの時間とお金が使わないようにIT技術にも身につけさせてます。
弊社のVMware VCP6.5-DCV 2V0-622勉強資料はあなたに最も適用して、あなたのニーズを満たす資料です。
VMware VCP6.5-DCV 2V0-622無料サンプルをご参照ください

1.Which is the correct order for upgrading vSphere components? A. vCenter Server, ESXi hosts, VMware Tools, Virtual Machine hardware B. VMware Tools, Virtual Machine hardware, ESXi hosts, vCenter Server C. vCenter Server, Virtual Machine hardware, VMware tools, ESXi hosts D. ESXi hosts, vCenter Server, Virtual Machine hardware, VMware Tools Answer: D

2.Which two datastore types are supported by Storage I/O Control v2? (Choose two.) A. vSAN B. RDM C. NFS D. Virtual Volumes E. VMFS Answer: C,E

3.Which iSCSI initiator type can be used with any network interface card? A. Software iSCSI initiator B. Software FCoE adapter C. Hardware Independent iSCSI initiator D. HardwareDependent iSCSI initiator Answer: A

4.An administrator is attempting to power on a virtual machine with 32GB of memory. The operation fails with the following error: Could not power on VM : No space left on device Checking the space on the virtual machine’s datastore, there is 30GB free. Which action would allow the VM to power on? A. Set a 2GB memory reservation on the VM. B. Mount the virtual disk from the affected VM on to another virtual machine and free up space from within the OS. C. Enable vSphere HD admission control on the cluster in which the VM resides. D. Set a 2GB memory limit on the VM. Answer: B

5.When using “Cluster resource percentage” for host failover capacity in vSphere HA Admission Control, the total resource requirements are calculated from which two values? (Choose two.) A. Total vCPUs assigned to each VM. B. Average CPU usage on each VM over time. C. Memory reservations on each VM. D. Total memory assigned to each VM. E. Average active memory on each VM over time. F. CPU reservations on each VM. Answer: B,E

6.Which are four attributes of the Active vCenter HA node? (Choose four.) A. It uses the vCenter HA network to communicate with the Witness node. B. It constantly replicates vPostgres data with the Witness node. C. It uses a public IP address for the managementinterface. D. It runs the active vCenter Server Appliance instance. E. It uses the vCenter HA network for replication of data. F. It provides a quorum to protect against split-brain situations. Answer: A,C,D,E

7.Which are two vCenter Server two-factor authentication methods? (Choose two.) A. RSA SecurID B. Smart Card C. SAML D. Symantec VIP Answer: A,B

8.An administrator is creating VMkernel adapters on an ESXi 6.5 host and wants to create separate VMkernel adapters for every type of traffic in the default TCP/IP stack.Which three types of traffic can be explicitly enabled on a separate VMkernel adapter? (Choose three.) A. Virtual SAN traffic B. NFS traffic C. vMotion traffic D. vSphere HA traffic E. Fault Tolerance logging traffic Answer: C,D,E

9.When migrating a Windows vCenter Server 6.0 to the vCenter Server Appliance 6.5, which two will be migrated by default? (Choose two.) A. Local Windows OS users and groups B. Configuration C. Custom ports D. FQDN E. Historical and Performance data Answer: C,E