By | February 21, 2018

Testpassportはあなたに多くの援助をもたらす、高品質、概要と妥当性の範囲で、IT認定試験にVMware VCP6-DCV 2V0-621D関連するトレーニング教材がたくさんあるので、あなたを安心して感じることができます。
弊社のVMware VCP6-DCV 2V0-621D問題集を選択したいものを選択することです。
弊社のVMware VCP6-DCV 2V0-621D問題集は実際の試験の練習と多くの類似点を持っています。
弊社のVMware VCP6-DCV 2V0-621D試験資料を使用すれば、試験のヒントや材料を見つけることができます。
弊社のVMware VCP6-DCV 2V0-621D試験対策を使用すれば、あなたは良い準備と完全な知識構造を持っている必要があります。
弊社のVMware VCP6-DCV 2V0-621D問題集は常に試験で良い成績を得ることを保証するために多大な努力をしました。



試験名称:VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Exam
推奨トレーニング:VMware vSphere:最適化と拡張[V6]
検証済み:vSphere 6

高速かつ効率的なVMware VCP6-DCV 2V0-621D問題集を提供するために全力を行っています。
弊社のVMware VCP6-DCV 2V0-621D勉強材料の購入率と好評は、インターネット上で最高です。
弊社のVMware VCP6-DCV 2V0-621D試験材料を製造するために彼らの知識と経験だけでなく、絶えず変化するIT業界を使用しました。
弊社のVMware VCP6-DCV 2V0-621D試験資料を使用すれば、あなたがITの専門知識と関連多くの経験を得てみます。

VMware VCP6-DCV 2V0-621D出題範囲:

+ Section 1: Configure and Administer vSphere Security
+ Section 2: Configure and Administer Advanced vSphere Networking
+ Section 3: Configure and Administer Advanced vSphere Storage
+ Section 4: Upgrade a vSphere Deployment to 6.x
+ Section 5: Administer and Manage vSphere 6.x Resources
+ Section 6: Backup and Recover a vSphere Deployment
+ Section 7: Troubleshoot a vSphere Deployment
+ Section 8: Deploy and Consolidate vSphere Data Center
+ Section 9: Configure and Administer vSphere Availability Solutions
+ Section 10: Administer and Manage vSphere Virtual Machines

弊社のVMware VCP6-DCV 2V0-621D勉強資料を選んだら、あなたがもっと充分の時間で試験に準備できるように、一年間の無料更新サービスを提供します。
弊社のVMware VCP6-DCV 2V0-621D問題集を追加した場合、あなたは多くの時間と労力を節約します。
弊社のVMware VCP6-DCV 2V0-621D練習問題集を使用すると、常に高いレベルに到達するための独自の知識を向上させています。
弊社のVMware VCP6-DCV 2V0-621D問題集を使用すると、あなたのキャリアを確保することができます。
弊社のVMware VCP6-DCV 2V0-621D問題と回答が含まれています。

1.An administrator is planning a vSphere infrastructure with the following specific networking requirements: The ability to shape inbound (RX) traffic Support for Private VLANs (PVLANs) Support for LLDP (Link Layer Discovery Protocol) What is the minimum vSphere Edition that will support these requirements?
A. vSphere Essentials Plus
B. vSphere Standard
C. vSphere Enterprise
D. vSphere Enterprise Plus
Answer: D

2.What two IT infrastructure components are virtualized by vSphere Essentials? (Choose two.)
A. Networks
B. Applications
C. Storage
D. Management
Answer: A, C

3.Which minor badge items make up the Efficiency badge score for an ESXi host in vCenter Operations Manager?
A. Workload, Anomalies, Faults
B. Workload, Stress, Density
C. Time Remaining, Capacity Remaining
D. Reclaimable Waste, Density
Answer: D

4.In a vSphere High Availability cluster, what is the VM Monitoring I/O stats interval default value?
A. 60 seconds
B. 90 seconds
C. 120 seconds
D. 180 seconds
Answer: C

5.An administrator enables High Availability (HA) on a Virtual SAN cluster. There are four vmkernel port groups with the following IP addresses assigned: Management: vMotion: Virtual SAN: Fault TolerancE. Which IP address will HA use for traffic?
Answer: C

6.An administrator wants to configure a High Availability cluster to allow virtual machines a 10 minute window to shut down in the event of a Host Isolation incident. What two configuration settings would satisfy this requirement? (Choose two.)
A. Set the advanced option das.isolationshutdowntimeout = 10.
B. Set the advanced option das.isolationshutdowntimeout = 600.
C. Configure Host Isolation Response to Shut Down and Restart VMs.
D. Configure Host Isolation Response to Power Off and Restart VMs.
Answer: B, C

7.A vSphere 6 High Availability cluster has been configured with default settings. Four virtual machines in the cluster have been configured with these priorities: Prod-DB. High Prod-Email: High Prod-VC. Medium Dev-VDI: Low How many VM Overrides would need to be defined at the cluster level to meet the restart priorities?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: B

8.Which two settings are required for Virtual Machine Component Protection (VMCP) to protect from All Paths Down (APD) and Permanent Device Loss (PDL)? (Choose two.)
A. Host Monitoring
B. VM Restart Priority
C. Virtual machine Monitoring
D. Response for Host Isolation
Answer: A, B

9.Which two options are available in the Virtual Machine Component Protection (VMCP) setting Response for Datastore with All Paths Down (APD)? (Choose two.)
A. Issue Events
B. Power off and restart virtual machines
C. Reset virtual machines
D. Leave Powered On
Answer: A, B

10.Which two statements regarding Distributed Resource Scheduler (DRS) affinity rules are true? (Choose two.)
A. When two VM-VM affinity rules conflict, the older one takes precedence and the newer rule is disabled.
B. Using Specify Failover Hosts admission control policy, VM-VM affinity rules are not supported.
C. DRS gives higher precedence to preventing violations of anti-affinity rules than violations of affinity rules.
D. It is not possible to create an affinity rule that conflicts with the other rules being used.
Answer: A, C