2V0-751問題集、2V0-751試験トレーニング資料、2V0-751勉強資料、2V0-751試験材料、2V0-751出題範囲

By | February 26, 2018

TestpassportのVMware VCP7-DTM 2V0-751問題集を製造するために彼らの知識と経験だけでなく、絶えず変化するIT業界を使用しました。
弊社のVMware VCP7-DTM 2V0-751試験トレーニング資料を利用したら、最新の2V0-751認定試験の問題と解答を得られます。
弊社のVMware VCP7-DTM 2V0-751参考書を持っていたら、どうやって効率的に試験の準備をすべきなのかをよく知るようになります。
弊社のVMware VCP7-DTM 2V0-751試験問題集は現在で一番人気があるダウンロードのフォーマットを提供します。
良いVMware VCP7-DTM 2V0-751トレーニング資料を提供してあげることを感謝すべきです。
弊社のVMware VCP7-DTM 2V0-751勉強資料の高品質を知ることができ、一番良いものを選んだということも分かります。

試験番号:2V0-751
試験名称:VMware Certified Professional 7 — Desktop and Mobility Exam
所要時間:120分
関連する認証:VCP7-DTM
質問の数:76
試験製品:VCP7-DTM
合格点:300
もっと詳しく知る
推奨トレーニング:VMware Horizon 7:[V7]のインストール、設定、管理
検証済み:VMware Horizon View 7
試験価格:250米ドル、価格の詳細
試験言語:英語、日本語
フォーマット:単一および複数選択、プロクタード
試験の情報最終更新日:31 January 2017

弊社のVMware VCP7-DTM 2V0-751学習教材を購入した後、私たちは一年間で無料更新サービスを提供することができ、最新の2V0-751学習を手に入れることが保証します。
弊社のVMware VCP7-DTM 2V0-751問題集を選択すると、1年で無料アップデートを提供しています。
あなたのための高品質のVMware VCP7-DTM 2V0-751試験材料を提供します。
弊社のVMware VCP7-DTM 2V0-751問題集が助けることができるようになりますので、あなたは試験に合格します。

2V0-751出題範囲:

Section 1 – Install and Configure Horizon Server Components
Section 2 – Create and Configure Pools
Section 3 – Configure and Administer VMware
Section 4 – Configure and Manage Identity Manager
Section 5 – Configure and Manage User Environment
Section 6 – Configure and Manager App
Section 7 – Configure vRealize Operations for Horizon

世界各地でVMware VCP7-DTM 2V0-751試験に受かることを通じて自分のキャリアをもっと向上させる人々がたくさんいます。
弊社のVMware VCP7-DTM 2V0-751勉強資料は一年間の無料更新サービスを提供し、あなたはいつも最新の資料を持つことができます。
弊社のVMware VCP7-DTM 2V0-751試験問題集はあなたが自分の目標を達成することを助けられます。
弊社のVMware VCP7-DTM 2V0-751問題集を使用すれば、あなたは自信を得ることができて、実際の試験で経験を活かして気楽に合格します。
弊社のVMware VCP7-DTM 2V0-751過去問を利用したら、あなたはいつでも最新の2V0-751問題と解答を持つことができます。

1.What task is a prerequisite before installing View Composer? A. Configure an SSL Certificate for View Composer that is signed by a Certificate Authority (CA). B. Enable TLSv1.0 security protocol. C. Create a database and data source name (DSN). D. Pair the connection server with the security server. Answer: C

2.Which device section contains a VMware Mirage endpoint that could be centralized utilizing Wake-on-LAN? A. Assigned Devices B. Rejected Devices C. Problematic Devices D. Pending Devices Answer: D

3.To use PCoIP with a physical machine, what must be installed on the machine? A. Nvidia K2 Grid card B. Teradici hardware card C. Unidesk agent software D. Wireless network card Answer: B

4.Where can an administrator verify that the vSphere Infrastructure version will support the latest version of View? A. Known Issues list for Horizon 7 B. VMware Hardware Compatibility List C. VMware Product Interoperability Matrixes D. Release Notes for Horizon 7 Answer: B

5.When troubleshooting issues with the View Agent, which tool can be used to generate a Data Collection Tool (DCT) bundle? A. msiexec B. vdmadmin C. vdmutil D. lmvutil Answer: B

6.Which two operating systems are supported when creating a master image for instant clones? (Choose two.) A. Microsoft Windows Server 2012 R2 B. Microsoft Windows 8.1 C. Microsoft Windows 10 D. Microsoft Windows 7 Answer: C,D

7.After creating a new desktop pool that contains customization specifications, the administrator sees the following message in the VMware Horizon event database: Provisioning error occurred for Machine Machine_Name: Customization failed for Machine What are the two most likely causes of this problem? (Choose two.) A. The administrator does not have sufficient permissions to access the customization specification. B. Desktops can only be customized after the end user logs into the virtual machine. C. The customization specification has been renamed or deleted. D. Desktop pool provisioning is disabled. Answer: C,D

8.An administrator is creating an instant clone pool. During the Add pool wizard process, the Administrator gets to the vCenter Server page, selects “Instant Clones” and notices that the “Next” button is grayed out. What is the cause? A. The administrator must open PowerCLI, issue the cmdletmkfs –t ext3 /“My Folder”/”My Disks”to add additional space. B. The VMware View Connection Server service is halted and must be restarted. C. The administrator does not have sufficient privileges. D. In the wizard, the Administrator must click on the desired vCenter server in the vCenter Server section. Answer: D

9.When configuring a Microsoft Windows 2012 R2 virtual machine as a single-session View desktop, what Microsoft Windows role or feature must be installed to access the desktop using HTML? A. Remote Access B. Desktop Experience C. Hyper-V D. Web Server (IIS) Answer: C

10.Which two capabilities are true for Writable Volumes? (Choose two.) A. They can be used to enable users to install their own applications. B. They can be used to store local profile information. C. They can be used with RDS session hosts. D. They can be connected to more than one virtual machine at the same time. Answer: A,B