2V0-651試験合格、2V0-651問題集、2V0-651勉強資料、2V0-651試験資料、2V0-651参考書

By | March 1, 2018

Testpassportはあなたが正常にVMware VCP6-DTM 2V0-651試験合格に役立つサイトです。
弊社のVMware VCP6-DTM 2V0-651問題集では、あなたが試験の出題範囲をより正確に理解することができ、よりよく試験に関連する知識を習得することができます。
受験を成功させるためにVMware VCP6-DTM 2V0-651参考書を使用してください。
弊社のVMware VCP6-DTM 2V0-651は受験生の皆様により高いスピードを持っているかつ効率的なサービスを提供することにずっと力を尽くしていますから、あなたが貴重な時間を節約することに助けを差し上げます。
弊社のVMware VCP6-DTM 2V0-651試験資料はあなたが自分の知識と技能を高めることに助けになれることだけでなく、さまざまな条件であなたのキャリアを助けることもできます。
弊社のVMware VCP6-DTM 2V0-651勉強資料を利用してからこのすべてが真であることがわかります。

2V0-651試験情報:

試験番号:2V0-651
試験名称:VMware Certified Professional 6 — Desktop and Mobility Exam
所要時間:120分
準拠認証:VCP6-DTM
質問数:85
試験製品:Horizon 6(表示あり)
合格点:300
もっと詳しく知る
推奨トレーニング:Horizon(View付き):インストール、設定、管理[V6]
検証済み:Horizon 6(ビュー付き)
試験価格:250米ドル、価格設定試験の詳細
? 言語:英語、日本語
最初の利用可能なアポイントメント:2015年8月30日
フォーマット:単一および複数選択、プロクタード
試験の情報最終更新日:2016年1月28日

弊社のVMware VCP6-DTM 2V0-651試験資料は100%で合格させることと君のキャリアに変らせることだけでなく一年間中で無料でサービスを提供することもできます。
弊社のVMware VCP6-DTM 2V0-651問題集を使用すれば、簡単に試験に合格できることを保証します。
弊社のVMware VCP6-DTM 2V0-651トレーニング資料はシミュレーションの度合いがとても高いでから、実際の2V0-651試験で資料での同じ問題に会うことができます。
弊社のVMware VCP6-DTM 2V0-651受験参考書を選んだらぜひ成功するということを証明しました。

2V0-651出題項目:

+ Section 1: Install Horizon (with View) Server Components
+ Section 2: Configure a Horizon (with View) Environment
+ Section 3: Create and Configure Pools
+ Section 4: Troubleshooting Horizon (with View)
+ Section 5: Install, Configure, and Manage VMware Mirage
+ Section 6: Install, Configure, and Manage VMware Workspace Portal

2V0-651フィードバックをご参照ください

2V0-651合格
きちんと学習して本番に臨めば大丈夫です。ありがとうございました。

弊社のVMware VCP6-DTM 2V0-651試験問題集を使用すると、認定試験に合格するのを助けることができます。
弊社のVMware VCP6-DTM 2V0-651受験ガイドは、コース、模擬試験、試験エンジンと合格します。
弊社はずっとVMware VCP6-DTM 2V0-651トレーニング資料をアップグレードしていますから、提供して差し上げた製品は一年間の無料更新サービスの景品があります。
VMware VCP6-DTM 2V0-651無料サンプルをご参照ください

1. What two prerequisites must be met before View Composer can be installed? (Choose two.)
A. No other application on the View Composer server should use Windows SSLv2 libraries.
B. A domain user account with Administrator privileges on the system must be used.
C. No other application on the View Composer server should use OpenSSLv2 libraries.
D. A local user account with Administrator privileges on the system must be used.
Answer: A, B

2.An administrator needs to install View Composer. The current environment uses a vCenter Server appliance and four ESXi hosts.
Which two steps should the administrator take to complete the installation? (Choose two.)
A. Log in using a domain user account with local Administrator privileges.
B. Install the View Composer server on the vCenter Server.
C. Log in using Administrator@vsphere.local.
D. Install the View Composer server on a standalone Windows server.
Answer: A, D

3.Which prerequisite must an administrator verify before installing a View Connection server?
A. Internet Information Services (IIS)
B. Dynamic IP address
C. Apache Web Server
D. Static IP address
Answer: D

4.An administrator is performing a silent installation of a View Connection Server and needs to ensure that the firewall settings are enabled during the install.
Which parameter should the administrator use?
A. FWCHOICE=0
B. FWCHOICE=1
C. FW_SET=0
D. FW_SET=1
Answer: B

5.An administrator is installing View Connection server and stops at the Authorize a View Administrators account step.
Which user or group is the default suggestion at this stage?
A. The Domain Admins group
B. The local user performing the install
C. The local Administrators group
D. The domain user performing the install
Answer: D

6.An administrator has installed a View security server and needs to verify that the installation was successful.
In addition to the security server, which three services should be installed? (Choose three.)
A. VMware View Framework
B. VMware View Security Framework
C. VMware View PCoIP Secure Gateway
D. VMware View Security Gateway
E. VMware View Framework Gateway
Answer: A, C, D

7.An administrator is performing a silent installation of a security server and needs to ensure that clients can remotely access their desktops using View’s default protocol.
Which parameter should the administrator use?
A. VDM_SERVER_SS_BSG_EXTURL
B. VDM_SERVER_SS_EXTURL
C. VDM_SERVER_SS_PCOIP_IPADDR
D. VDM_SERVER_SS_PCOIP_TCPPORT
Answer: C

8.An administrator has installed View and needs to configure the PCoIP settings via a Group Policy Object (GPO).
What should the administrator do first?
A. Create a GPO and apply the required policy settings.
B. Add pcoip.adm to the Administrative Templates on a View Connection server.
C. Link the GPO to the Organizational Unit (OU) that contains the virtual desktops.
D. Add pcoip.adm to the Administrative Templates on an Active Directory server.
Answer: D

9.An administrator needs to provide access to a View virtual desktop for users in Domain A and Domain B.
How should the administrator configure the domains and the View implementation?
A. Install a View Connection Server in a resource domain and create a one-way trust to both Domain A and Domain B.
B. Install a View Connection Server in Domain A and create a one-way trust to Domain B.
C. Install a View Connection Server in Domain A and create a two-way trust between Domain A and Domain B.
D. Install a View Connection Server in a resource domain and create a two-way transitive trust between Domain A and Domain B.
Answer: C

10.An administrator is granted access to a vCenter Server with a custom Active Directory user account. The user account should have the required permissions for full management of the View environment. However, when the administrator attempts to enable View Storage Accelerator, permission is denied.
Which View privilege within vCenter Server needs to be configured?
A. Storage Views > View
B. Global > Act as vCenter Server
C. Host.Configuration > Advanced settings
D. Virtual Machine.Configuration > Modify device settings
Answer: B

11. View administrator needs to ensure that an environment is ready to use Smart Cards. The cards use certificates generated by a third-party Certificate Authority (CA). The administrator has verified that each certificate contains a UPN.
What must the administrator do to complete the preparation of the environment?
A. Import the root and intermediate CA certificates into the Trusted Root Certification Authorities group policy in Active Directory.
B. Import the root and intermediate CA certificates into the Trusted Root Certification Authorities store on the View Connection server.
C. Import the root and intermediate CA certificates into each user’s Smart Card.
D. Enable Smart Card Authentication in the authentication settings in View Administrator.
Answer: A

12.What should the administrator do first when configuring vCenter Operations Manager for Horizon to monitor their View deployment?
A. Add Adapter from the View Configuration > Servers page in View.
B. Add Adapter from the Custom Dashboard page > Configuration in vCenter Operations Manager.
C. Configure the Adapter from the Administration > Solutions page in vCenter Operations Manager.
D. Configure the Adapter from the View Configuration > Global Settings page in View.
Answer: C

13.An administrator is configuring the View Connection Broker Agent. The Adapter instance is properly configured within vCenter Operations Manager for Horizon. When the administrator clicks on the Test button to pair the server, the test fails. IP address and name resolution are validated and working for both servers.
What should the administrator do to verify connectivity between both servers?
A. Verify that a proper Fully Qualified Domain Name exists for the vCenter Operations for Horizon servers.
B. Verify that the certificate on the vCenter Operations for Horizon server is recognized by the View server.
C. Login with a domain admin account, instead of a local account on the View server.
D. Verify that the proper port is open between vCenter Operations for Horizon and the View server.
Answer: D

14.An administrator is installing View Connection server and stops at the Authorize a View Administrators account step.
Which user or group is the default suggestion at this stage?
A. The Domain Admins group
B. The local user performing the install
C. The local Administrators group
D. The domain user performing the install
Answer: D

15.An administrator has installed a View security server and needs to verify that the installation was successful.
In addition to the security server, which three services should be installed? (Choose three.)
A. VMware View Framework
B. VMware View Security Framework
C. VMware View PCoIP Secure Gateway
D. VMware View Security Gateway
E. VMware View Framework Gateway
Answer: A, C, D