2VB-601認証試験、2VB-601問題集、2VB-601参考書、2VB-601フィードバック、2VB-601試験教材

By | March 21, 2018

VMware vSAN 2017 Specialist証明書あなたの位置と給与多くを促進し、あなたの人生をよりセキュリティを持たせることができ、IT業界でのあなたの仕事に非常に便利です。
Testpassportは長年の研究をわたってVMware vSAN 2017 Specialist 2VB-601認証試験に関する品質が高く、範囲は広い教育資料が開発しました。
弊社のVMware vSAN 2017 Specialist 2VB-601問題集を大量な時間を節約させ、順調に試験に合格させることができます。
弊社のVMware vSAN 2017 Specialist 2VB-601参考書を使って、本試験と同じのものを体験することができて、的中率が高いです。
VMware vSAN 2017 Specialist 2VB-601フィードバックがあります

この度は御社の製品を利用させてもらいますので、合格できました!よかったです。問題集は見事ですべて出題されました。お陰様で一発パスしました。ありがとうございました

高品質のVMware vSAN 2017 Specialist 2VB-601勉強資料を提供するだけではなく、完全なアフターサービスも提供します。
弊社のVMware vSAN 2017 Specialist 2VB-601試験教材を購入したら、あなたは一年間の無料アップデートサービスを取得しました。

試験番号:2VB-601
試験名称:VMware Specialist: vSAN 2017 Exam
所要時間:105分
関連バッジ:VMware vSAN 2017スペシャリストバッジ
質問数:60
試験製品:VMware vSAN [V6.6]
合格点:300
推奨トレーニング:VMware vSAN:導入と管理[V6.6]
検証済み:VMware vSAN [V6.6]
試験価格:250米ドル、価格の詳細
試験言語:英語
最初の利用可能なアポイントメント:2017年8月21日
フォーマット:Proctored multiple-choice

VMwareスペシャリスト:vSAN 6.xバッジ(2VB-601)試験は60項目の試験で、合格点数は300点です。 受験者には、試験を完了するために、ネイティブではない英語の講師に対して30分間の自動延長を含む105分の時間制限が与えられます。

試験デリバリー
これは、世界中のPearson VUE試験センターで実施されるプロテストされた試験です。 詳細については、Pearson VUEのWebサイトを参照してください。

認証情報
VMwareスペシャリストに渡す:vSAN 6.xバッジ(2VB-601)は、VMware vSAN 2017スペシャリストバッジの要件の1つです。 また、任意のソリューショントラック(VCP6.5-DCV、VCP6-NV、VCP7-CMAなど)に有効なVMware Certified Professional 6(VCP6)またはそれ以降のバージョンを保持している必要があります。 バッジの達成に関する詳細と要件と完全なリストについては、VMware vSAN 2017 SpecialistのWebサイトを参照してください。

弊社のVMware vSAN 2017 Specialist 2VB-601勉強問題集は最も徹底的で、最も正確で、かつアップ·ツー·デートなものです。
弊社のVMware vSAN 2017 Specialist 2VB-601問題集は常に更新されているので、変更の問題を心配すること必要ないです。
実際のVMware vSAN 2017 Specialist 2VB-601試験問題に対して役に立ちます。
弊社のVMware vSAN 2017 Specialist 2VB-601勉強資料は専門知識を統合することができます。
VMware vSAN 2017 Specialist 2VB-601無料サンプルをご参照ください

1.What are two main advantages of using multiple disk groups within each host? (Choose two.) A. Performance B. Backward compatibility C. Cost D. Redundancy Answer: A,D

2.What are three fundamental concepts of vSAN clusters? (Choose three.) A. Flash devices can be shared between disk groups. B. A maximum of seven capacity disks per disk group issupported. C. A maximum of five disk groups per host is supported. D. Dual socket CPU for each host is required. E. Once cache drive per disk group is required. Answer: B,C,E

3.Which statement accurately describes cache tier sizing guidance for an all-flash vSAN cluster that will be supporting write-intensive workloads? A. Multiple disk groups with larger cache devices should be used. B. Multiple disk groups with two cache devices per disk group should be used. C. A single disk group with a small cache device should be used to minimize de-staging write amplification. D. Two cache devices per disk group should be configured for redundancy. Answer: A

4.What are two ways to examine the storage policy compliance of a virtual machine? (Choose two.) A. 1. Browse to the virtual machine in the vSphere Web Client navigator.2. On the Summary tab, examine the value of the VM Storage Policy Compliance property under VM StoragePolicies. B. 1. Browse to the virtual machine in the vSphere Web Client navigator.2. Right-click the virtual machine and select “Check storage policy compliance”. C. 1. In the vSphere Web Client, navigate to the vSAN cluster.2. On the Storage tab, click vSAN and select Virtual Disks.3. Right-click on the virtual machine and select “Compliance status”. D. 1. In the vSphere Web Client, navigate to the vSAN cluster.2. On the Monitor tab, click vSAN and select Virtual Objects.3. Select a virtual object.4. Examine the value in the Compliance Status property for the object. Answer: A,D

5.Consider the following vSAN cluster scenario: What is the minimum number of physical hosts required to be a supported vSAN configuration? A. Five (5) B. Three (3) C. Two (2) D. Four (4) Answer: B

6.VMware vSAN encryption requires the use of a key management server (KMS) solution.Which Key Management Interoperability Protocol (KMP) must the KMS solution support? A. 1.0 B. 1.3 C. 1.2 D. 1.1 Answer: D

7.What is the minimum number of components that comprise a 100GB vSAN object with a RAID-5 erasure coding policy assigned to is? A. 3 B. 9 C. 6 D. 4 Answer: D

8.Which services for vSAN are provided by NexentaConnect? A. Encryption and key management B. Apache and JavaScript C. NFS and SMB D. iSCSI and FC Answer: C